Η Άντζελα Γκερέκου για τον "έρωτα" του Νίκου Παργινού


Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τις εκδόσεις «Σύγχρονοι Ορίζοντες» και το βιβλιοπωλείο «Μουστάκη» για την πρόσκληση που μου απηύθυναν. Δυστυχώς οι από καιρό προγραμματισμένες μου υποχρεώσεις με αναγκάζουν να μην μπορώ να παρευρεθώ, με αποτέλεσμα να μη δύναμαι να ανταποκριθώ στην πρόσκλησή σας και να βρίσκομαι απόψε κοντά σας.

Ωστόσο, έστω και μέσω του παρόντος χαιρετισμού, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους διοργανωτές της αποψινής παρουσίασης βιβλίου, οι οποίοι με τις πρωτοβουλίες τους διατηρούν ζωντανή την πολιτιστική μας ταυτότητα, υποστηρίζοντας ενεργά τους καταξιωμένους σύγχρονους συγγραφείς – εκφραστές της ελληνικής πολιτιστικής πραγματικότητας.

Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, εξάλλου, δίνουν την ευκαιρία και στο Κερκυραϊκό αναγνωστικό κοινό να γνωρίσει από κοντά αξιόλογους διανοούμενους συγγραφείς, όπως είναι ο κ. Παργινός Νίκος και να μυηθούν στο συγγραφικό τους έργο.

Έστω λοιπόν και αν δεν έχω την ευκαιρία να παραβρεθώ στην προγραμματισμένη εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου, θα ήθελα να εκφράσω τη βεβαιότητα πως οι ομιλητές μέσα από το ευρύ πεδίο γνώσεων και εμπειριών που χαρακτηρίζει το βίο τους, θα εγγυηθούν μια ιδιαίτερα επιτυχημένη και ενδιαφέρουσα παρουσίαση του έργου του Νίκου Παργινού.

Χωρίς να θέλω να αναλώσω άλλο από τον πολύτιμο χρόνο ας, θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να ευχηθώ στο διακεκριμένο συγγραφέα κ. Παργινό Νίκο καλή και δημιουργική συνέχεια. Καλή επιτυχία στην αποψινή σας διοργάνωση.

Χαιρετισμός της Υφυπουργού Πολιτισμού & Τουρισμού κας Άντελας Γκερέκου
στην παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Παργινού:
"Με τον έρωτα περνάει ο καιρός με τον καιρό περνάει ο έρωτας"
στην Κέρκυρα στις 28 Νοεμβρίου 2009

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο "Σκαλιστής" ταξιδεύει στην Αθήνα

Ο Γιώργος Κορωνάκης για τον "Κανόνα της ορθής γωνίας"

Η ποιήτρια Έφη Μαχιμάρη για "Το Σταυροδρόμι των Ηρώων"