Ο τοίχος: Γιώργο, χάσαμε....

Σύνθημα 105ον: ΠΑΣΟΚ
Μπορεί η Νέα Δημοκρατία να έχασε δυνάμεις, μπορεί οι κυβερνητικές γκάφες και ο εκλογικός νόμος να της στέρησαν την πολυτέλεια της ευρείας αυτοδυναμίας, αλλά το ΠΑΣΟΚ έχασε τη μοναδική ευκαιρία να καρπωθεί την όποια απογοήτευση. Τα κόμματα της Αριστεράς βγήκαν κερδισμένα κατά πολύ, το ΛΑΟΣ στη Βουλή, τα μικρότερα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα ενισχυμένα. Ένα είναι σίγουρο. Το ΠΑΣΟΚ διέρχεται περίοδο δυνατού ΣΟΚ.

Σχόλια

  1. Θα έλεγα και ΠΑΣΟ-Κ.Αλλά ποια απογοήτευση να καρπωθεί; Σάμπως δεν είναι συνδημιουργός της; Το μεγάλο στοίχημα, παρότι παρατηρώ να αποφεύγεται εντέχνως στα ΜΜΕ, είναι η επόμενη μέρα της Νέας Αριστεράς. Πως θα διαχειριστούν οι ηγεσίες της την ενδυνάμωση του αριστερού κινήματος. Αν θέλουμε να έχουμε πάλι ελπίδα.Ειδάλλως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10:20 π.μ.

    Με Λαλιώτη, Σημίτη και άλλους παρόμοιους, βλέπω το ΠαΣΟΚ, μόνιμα στην Β'Εθνική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι η αλλαγή εντεκάδας που του φταίει. Ούτε και οι ψευδοαριστερές μεταγραφές το βοήθησαν. Και φυσικά δεν φταίει ο προπονητής ή οι σπόνσορες. Αυτό που φταίει είναι η μπάλα που παίζει, ο τρόπος ανάπτυξης του παιχνιδιού. Όσο θα παίζει μόνο από δεξιά θα χάνει διαρκώς. (Ελπίζω να μη θεωρηθεί ότι ποδοσφαιροποιώ την πολιτική, χεχεχε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΕΝΙΖ-ΕΛΕΟΣ. Όχι άλλους φραπέδες! Ρίξτε μου και κανένα καπουτσίνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως υπάρχει διέξοδος για λύση των κοινωνικών προβλημάτων. Το θέμα είναι να μην βγει το ΠΑΣΟΚ για τη καρεκλα, αλλά να λύσει τα προβλήματα της υγείας, της παιδείας, της ακρίβειας, της ανεργίας κοκ. Μια συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν η μονη λύση που δεν βγει αυτοδύναμο το ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ΠΑΣΟΚ έκανε αριστερή στροφή από τη πρώτη στιγμή που ανέλαβε πρόεδρος ο Γ.Α.Π. Όσο για τις δημοσκοπήσεις δεν μπορούν να είναι ψευτικές, γιατί όλες δείχνουν άνοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο "Σκαλιστής" ταξιδεύει στην Αθήνα

Ο Γιώργος Κορωνάκης για τον "Κανόνα της ορθής γωνίας"

Η ποιήτρια Έφη Μαχιμάρη για "Το Σταυροδρόμι των Ηρώων"