Ο τοίχος: Πληθωριστική δικαιοσύνη

Σύνθημα 75ον: ΑΚΡΙΒΗ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ
Όπως και να το κάνουμε δεν ζήτησαν και τίποτα παράλογο οι δικαστές. Αυξήσεις της τάξεως του 50% έως 70% και μάλιστα αναδρομικές! Αυτές τους τις απαιτήσεις τους τις ενέκρινε και το Μισθοδικείο κάνοντας πράξη τη γνωστή ρήση για την ακριβή δικαιοσύνη κι ας ξεσηκώθηκαν θυέλλες διαμαρτυρίας από την πολιτική ηγεσία. Μόνο που η δικαιοσύνη στην Ελλάδα αποδείχθηκε... δικαιωσύνη γιατί μας έκαψε με τις αποφάσεις της και το πρόσφατο ύποπτο παρελθόν της. Όπως και να' χει... οι δικαστές έχουν τα μέσα και διεκδικούν. Αλίμονο στον κοσμάκη που ζει με τρεις κι εξήντα.

Σχόλια

 1. αστα να πανε
  αυτες τις αποφασεις που παιρνονται απο αυτους που παιρνουν τις αποφασεις για τους ιδίους δεν τις κατάλβα ποτε. αλλά θα σου πω τι θα γίνει. σε 1 μήνα θα έχει λήξει το θέμα. και δεν νομίζω πως νοιάζεται και κανείς τους για ναμαι honest

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Υποτίθεται ότι πρέπει να έχουν υψηλούς μισθούς για να είναι αδέκαστοι. Το παραδικαστικό κύκλωμα απέδειξε ότι έχουν την ικανότητα να διεκδικούν, να χρηματίζονται και να φαίνονται αδέκαστοι. κΟρυφαίο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Νίκο μου καλησπέρα.

  Επάγγελμα μέγιστης κοινωνικής σημασίας χαρατηρίζεται εκείνο του δικαστή.
  Να πάρουν, αν πρέπει, να πάρουν.
  Αλλά όχι μόνον αυτοί!

  Και μάλιστα σε εποχές που τόσοι επαγγελματικοί κλάδοι διεκδικούν, κατεβαίνουν στους δρόμους, απεργούν και παίρνουν τελικά 3... και 60, σωστά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο "Σκαλιστής" ταξιδεύει στην Αθήνα

Η ποιήτρια Έφη Μαχιμάρη για "Το Σταυροδρόμι των Ηρώων"

Τα όνειρα και τα σκουπίδια