Αν ο Στρος Καν την έπεφτε σε καμαριέρα στην Ελλάδα

Από τα δελτία ειδήσεων των 8 εκείνης της μέρας

Σοκ έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο η καταγγελία μιας μετανάστριας που εργάζεται ως καμαριέρα σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών για απόπειρα βιασμού από πασίγνωστο στέλεχος της Τρόικας, που για λόγους δεοντολογίας δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε. Η εν λόγω καμαριέρα κατάφυγε στις αστυνομικές αρχές καταγγέλλοντας το περιστατικό, ενώ ο ισχυρός άνδρας πετούσε εκτός χώρας στα πλαίσια σύσκεψης του οργανισμού που εκπροσωπεί στο εξωτερικό.
Κύκλοι του οργανισμού αναφέρουν πως οι καταγγελίες είναι αίολες και πως η κατάθεση – μαρτυρία – καταγγγελία της εν λόγω καμαριέρας δεν στοιχειοθετεί ποινικό αδίκημα για τον ισχυρό άνδρα που απειλεί με αγωγές για συκοφαντική δυσφήμηση. Δυστυχώς δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε το όνομα του υψηλόβαθμου στελέχους λόγω σχετικής απαγόρευσης από την Εισαγγελία, το Ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο και το νόμο περί προστασίας περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Έχει ήδη διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα μετά τη μηνυτήρια αναφορά της καμαριέρας αν και δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για διάπραξη κακουργηματικών πράξεων.
Υπολογίζεται σε δυο μήνες ο φάκελος της υπόθεσης να διαβιβαστεί στον ανακριτή για περαιτέρω ανάκριση που υπολογίζεται να διαρκέσει περίπου έναν χρόνο. Άλλο τόσο θα περιμένουμε για την έκδοση σχετικού βουλεύματος για την εκδίκαση της υπόθεσης στα ποινικά δικαστήρια αν και εφ’ όσον φθάσει ποτέ ως εκεί.
Συνεργείο του σταθμού μας επιχείρησε να μάθει περισσότερα για την εν λόγω μυστηριώδη γυναίκα κατασκηνώνοντας έξω στο σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας που οι συνθήκες είναι ανυπόφορες. Φήμες μιλούν για μια μετανάστρια που έχει εξαντλήσει τα περιθώρια του νόμου και βρίσκεται στην χώρα μας χωρίς να διαθέτει τις απαραίτητες προϋποθέσεις εξαντλώντας κάθε περιθώριο στα όριο της νομιμότητας.
Συμμαθητής της στη σχολή μεταναστών μας ανέφερε λεπτομέρειες για τον εκρηκτικό της χαρακτήρα και το άστατο παρελθόν της, ενδείξεις που εξετάζονται από τις αστυνομικές αρχές και αξιολογούνται δεόντως.

Σχόλιο παραθυράκια

Νομίζω ότι αυτά θα πρέπει να τα περιμένει κανείς στην Ελλάδα της λιτότητας, του μνημονίου, της ανεργίας και της μιζέριας και θα πρέπει να είναι προσεκτικός πριν βγάλει οποιοδήποτε βιαστικό συμπέρασμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Γιώργος Κορωνάκης για τον "Κανόνα της ορθής γωνίας"

Ο "Σκαλιστής" ταξιδεύει στην Αθήνα

Η ποιήτρια Έφη Μαχιμάρη για "Το Σταυροδρόμι των Ηρώων"