Θέλω επειγόντως διακοπές

Την ώρα που σκάει ο τζίτζικας και η Κέρκυρα πλημμυρίζει από κόσμο κάποιους τους καλεί το καθήκον να παραμείνουν στις επάλξεις της δουλειάς. Αυτά είναι τα κακά και τα άσχημα του καλοκαιριού.
Ιδρώτας, ζέστη και δουλειά την ίδια ώρα που άλλοι διασκεδάζουν και ηρεμούν. Δεν ξέρω αν κουράστηκα ή αν δεν αντέχω άλλο, αλλά νιώθω πως θέλω επειγόντως διακοπές. Να αράξω και να χαθώ χωρίς ρολόγια και σκοτούρες στο γαλάζιο της θάλασσας, να χωθώ στην άμμο, να πνιγώ στα ποτά και τα σφηνάκια. Το μόνο που μπορώ να κάνω προς το παρόν είναι να σκέφτομαι τις μέρες που θα έρθουν και θα περάσουν μέχρι την πολυπόθητη άδεια που δε λέει να έρθει. Γιατί όπως και να το κάνουμε, κάποτε θα έρθει και η δική της σειρά. Που θα μου πάει. Ως τότε, ευχές για καλή διασκέδαση στους αδειούχους και καλό κουράγιο και υπομονή στους άτυχους του καλοκαιριού.

Σχόλια

  1. Απ' το στόμα μου το πήρες. Πιο επειγόντως δε γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουράγιο και υπομονή, Νικόλα! Στις 15, με την ευχή της Παναγιάς, ξεκινάω και γω τις διακοπές μου, αν και θα ήθελα να έχω ήδη φύγει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η αλήθεια είναι πως αυτό το καλοκαίρι ονειρευόμουν να το περάσω στο Ιόνιο!...δεν προέκυψε. Καμιά φορά οι συγκυρίες μπερδεύονται στα πόδια μας και μας ανατρέπουν. Για κάποιους τέτοιους λόγους έχασες κι εσύ τα ίχνη μου.
    εύχομαι νάσαι καλά και να έχεις πάντα χρωματιστές εμπνεύσεις. Το βιβλίο σου αισθάνομαι ότι μας επιτρέπει να δίνουμε ώθηση στις διαδρομές που ξεκινάμε. Στο κάθε "πάλι απ΄την αρχή" που υποσχόμαστε στον εαυτό μας. Κάτι σαν την κρεμαλα όταν ξεκινάμε το παιχνίδι απ την αρχή!...σε ευχαριστούμε Νίκο!!!

    Κάνε μια βόλτα από το blog. Θα χαρώ να σε συναντήσω και εκεί....αφού δεν βόλεψε να τα πούμε στο Ιόνιο!!! φιλιά

    Υ.Γ:...εγώ να δεις πόσο πολύ θέλω διακοπές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο "Σκαλιστής" ταξιδεύει στην Αθήνα

Ο Γιώργος Κορωνάκης για τον "Κανόνα της ορθής γωνίας"

Η ποιήτρια Έφη Μαχιμάρη για "Το Σταυροδρόμι των Ηρώων"