Ο τοίχος: Εκπτώσεις

Ο τοίχος της «Έμπνευσης» ταξιδεύει και στέλνει τα μηνύματά του και μέσω της εφημερίδας "Κερκυραϊκό Βήμα" στους χιλιάδες αναγνώστες της. Ήδη τα πρώτα σχόλια είναι θετικά.
Ελπίζω μόνο να μην βρούμε μιμητές στους τοίχους των δρόμων μας, αλλά οι αποδέκτες των μηνυμάτων μας να διαβάζουν πίσω από τις λέξεις το όποιο νόημά μας. Όσο για τους πιστούς μας, καλό είναι να γνωρίζουν πως τα συνθήματά μας γράφονται μόνο με το σπρέι της φαντασίας μας στον τοίχο που στεγάζει τις όποιες ανησυχίες μας. Δεν είμαστε υπέρ της ρύπανσης του περιβάλλοντος, άλλωστε το σπρέι μας είναι οικολογικό με αποδέκτες αλλεργικούς στα συνθήματα και τα υπόγεια μηνύματα. Καλή μας εκτόνωση λοιπόν…

Σύνθημα 11ον: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΙΜΗΣ
Η θερινή περίοδος των εκπτώσεων στα καταστήματα της επικράτειας ξεκίνησε με όχι και τους καλύτερους οιωνούς. Πεσμένο αγοραστικό ενδιαφέρον, οικονομικές στενότητες, τάσεις φυγής από τα μεγάλα αστικά κέντρα. Οι εκπτώσεις τιμής όμως καλά κρατούν. Πολιτικοί χωρίς συνείδηση, ηγέτες χωρίς ανθρώπινο πρόσωπο, ταραχές και αναταραχές με θύμα τον ίδιο τον άνθρωπο και την τιμή του. Άμαχοι πελάτες ωμής βίας που πέφτουν θύματα εμπορικής αισχοκέρδιας πολέμου εκεί που ο νόμος και οι κώδικες τιμής είναι έκπτωτοι. Κι αυτή η περίοδος δεν δείχνει να λήγει, λειτουργεί αιώνια κι ο φόρος πληρώνεται μόνο με αίμα.

Σχόλια

  1. Και μια αντιγραφή από τον "Κώδικα Τιμής":
    -Am I clear?
    -Crystal!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κόσμος αυτός θα καεί ούτως ή άλλως, όπως λέει ένας καλός μου φίλος... Μακάρι μόνο να καιγόταν από αγάπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11:29 μ.μ.

    Μόνο εκπτώσεις τιμής;;Ξεπούλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4:31 π.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Γιώργος Κορωνάκης για τον "Κανόνα της ορθής γωνίας"

Ο "Σκαλιστής" ταξιδεύει στην Αθήνα

Η ποιήτρια Έφη Μαχιμάρη για "Το Σταυροδρόμι των Ηρώων"