Τρίτη, Ιουλίου 17, 2007

Δυο κουβέντες για ένα φίλο

Όποτε σε επιλέγουν να πεις δυο λέξεις για ένα βιβλίο νιώθεις πως εκτιμούν πρώτα από όλα την παρουσία σου και τη διαδρομή σου στο χώρο, όποια κι αν είναι αυτή. Όταν αυτό το βιβλίο είναι και εξαιρετικό και συνάμα τελευταία δουλειά ενός καλού φίλου η χαρά είναι διπλή.
Την Τετάρτη 18 Ιουλίου και ώρα 20:00 στην αίθουσα Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας θα παρουσιαστεί στο αναγνωστικό κοινό της Κέρκυρας το μυθιστόρημα του φίλου Δημήτρη Μαμαλούκα «Η χαμένη βιβλιοθήκη του Δημητρίου Μόστρα».
Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κέρκυρας, η Λέσχη Ανάγνωσης Κέρκυρας και το Βιβλιοπωλείο Κίνητρο.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η συγγραφέας και κριτικός κα Ελένη Γκίκα, ο οικονομολόγος Γιάννης Γιαννούδης και η αφεντιά μου.
Ευχαριστώ λοιπόν, τον επτανήσιο φίλο μου, Δημήτρη Μαμαλούκα για την τιμή και εύχομαι επιτυχίες τόσο συγγραφικές όσο και προσωπικές.

5 σχόλια:

 1. Ανώνυμος6:06 μ.μ.

  Πολυ ωραιο μπλογκ.Το ανακαλυψα σημερα και διαβαζω τα ενδιαφεροντα κειμενα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλή επιτυχία εύχομαι στο βιβλίο του Μαμαλούκα. Ήμουν στη παρουσίαση που έγινε στου Παπασωτηρίου. Δεν με τραβάει και τόσο το αστυνομικό μυθιστόρημα αλλα, κάθισα και το διάβασα. Μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.
  Καλό καλοκαίρι και σε σένα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. αγαπητέ Νίκο

  η τιμή και η χαρά είναι δικιά μου που δέχτηκες να μιλήσεις για το βιβλίο.
  θα τα πούμε κι από κοντά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. @anisixos
  Φίλε, σε ευχαριστώ για την επίσκεψη και τα καλά σου λόγια.

  @n.ago
  Το βιβλίο του Μαμαλούκα είναι εξαιρετικό. Μπορεί να διαβαστεί ακόμα κι από αναγνώστες που δεν λατρεύουν το αστυνομικό μυθιστόρημα κι αυτή είναι μαγκιά.

  @mamaloukas
  θα τα πούμε στην Κέρκυρα όπου σας αναμένω όλους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καλή επιτυχία σε όλους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή