Προσωπικό ιστολόγιο του συγγραφέα Νίκου Παργινού.
Θυσιαστήριο έμπνευσης και χώρος εναπόθεσης σκέψεων στο μετερίζι της συγγραφής με καταλύτη το χιούμορ και οδηγό την ίδια τη ζωή.
Η "Κρεμάλα" στις Μαλδίβες
Λήψη συνδέσμου
Facebook
X
Pinterest
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Άλλες εφαρμογές
Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα για έναν συγγραφέα από την ικανοποίηση και τη χαρά που νιώθει λαμβάνοντας μηνύματα αναγνώρισης από τους ίδιους τους αναγνώστες του. Αυτός είναι και ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η χρονιά. Με μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές Μαλδίβες, όπου ένα ζευγάρι αναγνωστών μοιράστηκε το γαλάζιο της θάλασσας και τον ήχο των κυμάτων με τις λέξεις και τις γραμμές της "Κρεμάλας". Μια φωτογραφία λένε αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Πως να μπορέσεις να χωρέσεις αυτές τις λέξεις του συγκινητικού μηνύματός τους σε μια φωτογραφία! Καλοί μου φίλοι, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Για τα καλά λόγια, για την ευγενική σας χειρονομία να ταξιδέψετε την "Κρεμάλα" στα πέρατα του κόσμου, αλλά και για το ευγενικό σας ενδιαφέρον να με γεμίσετε με αισιοδοξία, δύναμη κι ελπίδα για έναν καλύτερο χρόνο.
Εγώ ακόμα την αναζητώ... Την βρήκα μέσω internet αλλά με τα έξοδα αποστολής ανεβαίνει κατά πολύ η τιμή της δεν τσιγγουνεύομαι τα 10ευρώ αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορώ να βρω ένα απλό βιβλίο σ'αυτή την πόλη.
Κι εγώ την πήρα μαζί μου στην εξωτική Χαλκιδική, λίγο το 'χεις;;
ΑπάντησηΔιαγραφήαπίθανο δώρο σου έκαναν!
ΑπάντησηΔιαγραφήκαι εγώ στην εξωτική αργυρούπολη της αθήνας! λολ!
Εγώ ακόμα την αναζητώ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΤην βρήκα μέσω internet αλλά με τα έξοδα αποστολής ανεβαίνει κατά πολύ η τιμή της δεν τσιγγουνεύομαι τα 10ευρώ αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορώ να βρω ένα απλό βιβλίο σ'αυτή την πόλη.
@θεριό ανήμερο
ΑπάντησηΔιαγραφήΦυσικά και δεν το θεωρώ λίγο! Μεγάλη μου τιμή!
@αλεξάνδρα
Και η αργυρούπολη είναι μεγάλη τιμή! Χάθηκε ο κόσμος να μου στείλετε μια φωτογραφία;
@γωγώ
Αυτό πάντως ούτε κι εγώ μπορώ να το καταλάβω. Δεν μπορεί να κάνει μια παραγγελία ένα βιβλιοπωλείο στην πόλη σου?
Μπράβο Νίκο μου. Το αξίζεις πραγματικά!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο ίδιο πρόβλημα με τη Γωγώ το έχω κι εγώ, αλλά έχω ζητήσει και αφιέρωση...
Λες να ψήνεται ακόμα ο Άη Βασίλης για καθυστερούμενες απαιτήσεις .......παιδιών;
χμμ, μάλλον θα πρέπει να ζηλέψω αντιστοίχως!... Con sorriso, Silio
ΑπάντησηΔιαγραφή