Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2009

Παρουσίαση του... "έρωτα" στην Αθήνα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΡΓΙΝΟΥ
«ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ»
ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Η ΚΕΡΚΥΡΑ


Σε μια κατάμεστη αίθουσα στη Στοά του Βιβλίου οι Εκδόσεις «Σύγχρονοι Ορίζοντες» παρουσίασαν το μεσημέρι του Σαββάτου 31 Οκτωβρίου το νέο βιβλίο μου «Με τον έρωτα περνάει ο καιρός με τον καιρό περνάει ο έρωτας».

Ομιλητές της εκδήλωσης η συγγραφέας και βιβλιοκριτικός κα Ελένη Γκίκα καθώς και η δημοσιογράφος κα Ρίτσα Μασούρα που μίλησαν για τον συγγραφέα και το βιβλίο με κολακευτικά λόγια.

Αποσπάσματα από το βιβλίο ανέγνωσε ο Κερκυραίος ηθοποιός κ. Δημήτρης Παλαιοχωρίτης, ενώ ο συγγραφέας δεν έκρυψε τη συγκίνηση και την χαρά του για την αθρόα συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση που πλημμύρισε την αίθουσα λόγου της Στοάς του Βιβλίου, ενώ έκδηλο ήταν και το επτανησιακό χρώμα από τους Κερκυραίους της διασποράς που προσήλθαν.

Το αναγνωστικό κοινό αγκάλιασε τη νέα προσπάθεια του Κερκυραίου συγγραφέα, αφού η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου συνέπεσε με την δεύτερη έκδοση του και την 5η χιλιάδα του μέσα σε λίγους μόνο μήνες.

Επόμενος σταθμός των περιοδειών του βιβλίου σε όλη την Ελλάδα θα είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του συγγραφέα στο προσεχές διάστημα, ενώ θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου