Ο τοίχος: Μαθήματα σεξουαλικής ορθογραφίας

Σύνθημα 70ν: ΕΥΒΙΑ
Πλέον η Εύβοια θα γράφεται με γιώτα σε ένδειξη διαμαρτυρίας και αποτροπιασμού. Αυτό το καταγγελλόμενο περιστατικό βιασμού της 16χρονης Βουλγάρας μαθήτριας συντάραξε το Πανελλήνιο και άλλαξε την ορθογραφία της λέξης. Από τον βιασμό ή την περίεργη ερωτική πράξη (πάρτε το όπως θέλετε) και την καταγραφή των ερωτικών επιδόσεων των μαθητών δραστών σε school video, από τη συμμετοχή στο επεισόδιο ακόμα και συμμαθητριών της, μέχρι τον κοινωνικό ρατσισμό που υποκινείται για την 16χρονη μαθήτρια από την τοπική κοινωνία... όλα μα όλα οδηγούν στην κρίση και τον μαρασμό της βίαιης κοινωνίας μας , του ανορθόγραφου μαθητικού συστήματός μας. Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε...

Σχόλια

  1. Προχθές έλεγα σε μια φίλη ότι έχω καιρό να ακούσω για βιασμό! Τι ήθελα και το είπα! Δεν ξαναμιλάω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα έπεσα κατά λάθος (Καιρό τώρα έχω πάψει να παρακολουθώ ειδήσεις) πάνω στην κάλυψη αυτού του θέματος από ειδήσεις γνωστού καναλιού.

    Το χειρότερο δεν είναι ότι έγινε κάτι τέτοιο. Βία υπάρχει παντού. Το χειρότερο είναι ο τρόπος που το αντιμετώπίζουμε όλοι και κυρίως τα κανάλια. Μου θύμησε την λεία των ορνίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με στέλνουν οι τίτλοι σου.
    Με στεγνώνει το λιτό σχόλιό σου.
    Μαζί σου... αλλά τι βγαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο "Σκαλιστής" ταξιδεύει στην Αθήνα

Ο Γιώργος Κορωνάκης για τον "Κανόνα της ορθής γωνίας"

Η ποιήτρια Έφη Μαχιμάρη για "Το Σταυροδρόμι των Ηρώων"