Ο τοίχος: Χαλασμένο τηλέφωνο

Σύνθημα 85ον: ΠΟΤΕ!
Λοιπόν, αυτό που συμβαίνει με τον ΟΤΕ ποτέ δεν το κατάλαβα. Πως είναι δυνατόν την πιο κερδοφόρα επιχείρηση του Δημοσίου να θέλει το κράτος σώνει και καλά να την ξεφορτωθεί. Είτε πράσινο, είτε γαλάζιο, το κυβερνητικό καθεστώς ονειρεύεται το ξεπούλημά του, λες και όλοι έχουν βαλθεί να μας πείσουν για την ανύπαρκτη επιχειρηματική ικανότητα του κράτους. Το πρόβλημα τελικά είναι επικοινωνιακό. Είναι αυτό που λέμε.. χαλασμένο τηλέφωνο...

Σχόλια

  1. Mακάρι να πωληθεί επιτέλους ο ΟΤΕ και να αρχίσει μια νέα εμπορική πορεία. Μένω 7 χιλ από την πόλη του Πύργου και ο ΟΤΕ αδυνατεί να παρέχει την υπηρεσία adsl...τότε ως προς τι οι διαφημίσεις επί διαφημίσεων και οι καμπάνιες; Το conn-X μου έβαλε X.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά τη ψηφοφορία (12/12/2006) από την πλειοψηφία στη Βουλή της Αλβανίας, η χώρα δεν έχει πλέον την Ακαδημία των Επιστημόνων! Αργά τη νύχτα, ψηφίστηκε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης(;) «Για την Ακαδημία των Επιστημόνων» με 75 ψήφους υπέρ(!) 2 κατά και 3 παρών! Σύσσωμη η αντιπολίτευση, απείχε της διαδικασίας, διαμαρτυρόμενη για το πρωτοφανές αυτό γεγονός. Η επιστημονική, ακαδημαϊκή και εκπαιδευτική κοινότητα, εκλιπαρούσανε, θεωρώντας την πράξη αυτή ως έγκλημα κατά της επιστήμης, η κυβέρνηση ωστόσο επέμενε και κατάφερε τελικά, να κλειδώσει τις πόρτες τον Ερευνητικών Ινστιτούτων που ήταν υπό την Ακαδημία!
    Οι βουλευτές του PBDNJ(Κόμμα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα) Spiro Peçi και Leonard Solis ήταν αυτοί που ψήφισαν κατά του νομοσχεδίου και οι Leonard Demi(PD), Ymer Tola(PDK, Niko Nerenxi(PAA) δήλωσαν παρών!
    Παρακαλώ πολύ, αν το γεγονός αυτό σε αγγίζει κι εσένα, είτε κάνε μια αναφορά είτε ανέβασε την είδηση στο δικό σου μπλογκ! Έτσι, η φωνή της διαμαρτυρίας, θα δυναμώσει και θα κάνει τους παχύδερμους και αυταρχικούς κυβερνώντες στην Αλβανία, να σκεφτούνε καλά, πριν οριστικοποιήσουν την ειδεχθή τους πράξη!
    Φιλικά Ν.Ago

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανοιχτοί οι δρόμοι επικοινωνίας για μας εδώ!
    Ή έτσι μοιάζει;

    Νίκο, όλα καλά;
    Βυθισμένοι στην καθημερινή αντάρα, χάσαμε τη ματιά...

    Όπως και να'χει, σε χαίρομαι πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1:06 π.μ.

    Από τα πολλά που έχουμε, χωρίς να κατέχουμε, μας δίνεται η ευκαιρία να χαρίζουμαι κι όλας. Βλέπε αρχαία (Ελγίνεια, μετρό, κ.λ.π.), υφαλοκρηπίδες, ονομασίες κρατών,εισάγουμε προϊόντα τα οποία παράγουμε και οι ίδιοι και τα δικά μας τα πετάμε, και η λίστα είναι πολύ μακρια...... Ο Ο.Τ.Ε. αποκλείεται να γλίτωνε, όπως και οι άλλες "δημόσιες" υπηρεσίες..... Έπεται και συνέχεια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βολεύει νίκο...

    όπως όλα τα πράγματα που τα δίνουν όπως τους βολεύει

    καλές γιορτές χίλιες ευχές!

    (σσ. συγχαρητήρια για το βιβλίο σου!!! το διάβασα και μ'άρεσε πολύ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βολεύει νίκο...

    όπως όλα τα πράγματα που τα δίνουν όπως τους βολεύει

    καλές γιορτές χίλιες ευχές!

    (σσ. συγχαρητήρια για το βιβλίο σου!!! το διάβασα και μ'άρεσε πολύ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρόνια Πολλά, Νίκο, με αγάπη, υγεία και χαρά σε σένα και τους αγαπημένους σου. Eυχές για ένα εξίσου δημιουργικό νέο χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή χρονιά Νίκο

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Γιώργος Κορωνάκης για τον "Κανόνα της ορθής γωνίας"

Ο "Σκαλιστής" ταξιδεύει στην Αθήνα

Η ποιήτρια Έφη Μαχιμάρη για "Το Σταυροδρόμι των Ηρώων"