Βιτρίνες γεμάτες "έρωτα"

Μια μπλε ομπρέλα, μαύρο ύφασμα, μεράκι και πολύς έρωτας είναι τα συστατικά που χρησιμοποίησε το βιβλιοπωλείο «Μουστάκης» στην Κέρκυρα για να διακοσμήσει τη βιτρίνα του στους ρυθμούς του νέου μου βιβλίου.
Δεν ξέρω πως μπορείς, αν μπορείς κι αν επιτρέπεται, να περιγράψεις με δυο λέξεις το συναίσθημα που σου προκαλεί η δημόσια θέα του βιβλίου σου σε περίοπτη θέση στα βιβλιοπωλεία. Υπερηφάνεια; Ικανοποίηση; Συγκίνηση; Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ένα «ευχαριστώ». Για τον τρόπο που αγκαλιάστηκε αυτό το βιβλίο, για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης και ευχών από όλη την Ελλάδα, για τις πρώτες θετικές εντυπώσεις και σχόλια, για τον «έρωτα» που ξεχειλίζει μέσα στο κατακαλόκαιρο.

Σχόλια

  1. καλημέρα!! χαίρομαι που το βιβλίο σου "Με τον έρωτα περνάει ο καιρός..."έπεσε εντελώς τυχαία στα χέρια μου κάποιο μεσημέρι στον Ελευθερουδάκη, έπεσε από το ράφι προσπαθώντας να διαλέξω κάποιο άλλο βιβλίο περισσότερο "βαρύ" του Γιάλομ... Προτίμησα να αγοράσω το δικό σου... και αυτές τις ημέρες το διαβάζω.... Να σαι καλά και να χεις πάντα έμπνευση!!!!! Εχω προσπαθήσει κι εγώ,κατά καριούς να γράψω... αλλά πάντα τα αφήνω στη μέση...λόγω χαρακτήρα υποθέτω....
    ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΟΜΟΡΦΗ ΛΑΜΠΕΡΗ ΜΕΡΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Orsalia

    Αγαπητή φίλη, σε ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές. Ευχαριστώ και τη... θεά τύχη που έβαλε το "χεράκι" της και διάλεξες το βιβλίο μου από τον... Γιάλομ (αν και η σύγκρισή μου μαζί του όσο κολακευτική κι αν είναι στο τέλος καταλήγει μάταιη).
    Θα περιμένω με ανυπομονησία τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σου για το βιβλίο. Όσον αφορά στο γράψιμο και την προσπάθειά σου να ολοκληρώσεις κάτι... είναι γενικό το φαινόμενο και το περνάμε όλοι εμείς που ασχολούμαστε με τη γραφή. Απλά πρέπει να το ξεπεράσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12:16 μ.μ.

    Kalotaxido Niko kai apo edo.Φαντάζομαι τη συγκίνηση... και τη περηφάνια... και την αγωνία για τις εντυπώσεις που θα αφήσει, τις ψυχές που θα αγγίξει.

    Καλή σου μέρα! :)

    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο "Σκαλιστής" ταξιδεύει στην Αθήνα

Ο Γιώργος Κορωνάκης για τον "Κανόνα της ορθής γωνίας"

Η ποιήτρια Έφη Μαχιμάρη για "Το Σταυροδρόμι των Ηρώων"